Sanal Din: Tarihsel, Kuramsal ve Pratik Boyutlarıyla İnternet ve Din - Yilmaz, Selman (Journal of History Culture and Art Research, 2014)
"Sanal Din: Tarihsel, Kuramsal ve Pratik Boyutlarıyla İnternet ve Din adındaki incelediğimiz bu eser Dr. Mehmet Haberli’nin Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde 2012 yılında savunulan doktora çalışmasının kitaplaştırılmış şeklidir. Eser Açılım Kitap tarafından 2014 yılında basılmıştır.