İbnül Arabi Metafiziği - kahya, mustafa (Journal of History Culture and Art Research, 2014)
İbnül Arabi Metafiziği, Ekrem Demirli'nin İbnü'l-Arabî'nin metafizik düşüncesi hakkında yazdığı makalelerden oluşmaktadır. Kitapta İbnü'l-Arabî'nin metafizik anlayışı, onun varlık, bilgi ve insan düşüncesi çerçevesinde irdelenmektedir.