Marksist Eleştiri - TURAN, Uğur (Journal of History Culture and Art Research, 2015)
Lois Tyson tarafından yazılmış olan Critical Theory Today - Günümüzde Eleştirel Teori isimli kitabın Marksist Eleştiri bölümünün tercümesidir.