Psikanalitik Eleştiri - TURAN, Uğur (Journal of History Culture and Art Research, 2015)
Lois Tyson tarafından yazılan Critical Theory Today - Günümüzde Eleştirel Teori adlı kitabın Psikanalitik Eleştiri bölümünün tercümesidir.