III. Ulusal Sosyoloji Çalıştayı - YÜCER, Hür Mahmut; Şener, Sami; Dikeçligil, Beğlü; Tatlıcan, Ümit; Tuna, Muammer; Arslantürk, Zeki; Güler, Müzeyyen; Baran, Aylin Görgün; Keskin, Yahya Mustafa; Bayhan, Vehbi; Öztürk, Ali (Journal of History Culture and Art Research, 2012)
III. Ulusal Sosyoloji Çalıştayı 26 Mayıs 2012 tarihinde Karabük Üniversitesi Sosyoloji bölümünün ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Çalıştayın I. Oturumunda Sosyolojinin Temel sorunları ele alındı. II. Oturumda ise Sosyolojinin istihdam sorunları üzerinde duruldu. Burada yer alan metin, Karabük Üniversitesi Sosyoloji Bölümü yüksek lisans öğrencilerinin, çalıştayın görüntü ve ses kayıtlarını çözümlemeleriyle oluşturulmuştur.