The Qâdiriyya and The lineages of Qâdirî Shayikhs among the Kurds / Kadiriyye ve Kürtler Arasında Kadiriyye Kolları - YÜCER, Hür Mahmut (Journal of History Culture and Art Research, 2013)
Bu makale, günümüzde Kuzey Irak, Güney Batı İran ve Türkiye'nin Doğu ve güneydoğusunda yerleşmiş bulunan Kürtler arasında Kadiriyye tarikatının yayılışı, kadiri kollarını incelemekdir.